16 Mayıs Ortaokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir. "Bilgili, yetenek ve beceri sahibi, kendine güvenen, teknik donanımlı, çağdaş, üretken, sorumluluk alabilen, kendine ve topluma yararlı nesiller olarak yetiştirmek."

Başarılar:

Saatler: 8.30-15.00
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul Tel 0 (488) 231 33 47

WEB - https://16mayis.meb.k12.tr

Adres - PETROLKENT MAH. 2861 SK. 16 MAYIS ORTAOKULU SİTESİ NO 38A MERKEZ / BATMAN

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Batman İli Merkezinde Yer Almaktadır.

Ulaşım Petrolkent dolmuşları ve 5 Nolu Belediye Otobüsü okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Batman İli Merkezinde Yer Almaktadır.