17. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 14.883 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.440 proje yarışmanın bölge aşamasına katılmaya hak kazanmıştır.

16.05.2023 304

2023 Tübitak bünyesinde 17. Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında 14883 proje içerisinden okulumuzdan iki proje ile yarışmanın bölge aşamasına  katılmaya hak kazanmıştır. Proje ve Öğrencilerimize Danışmanlık yapan Matematik Öğretmenimiz Lokman IRMAK  ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.